Home » » Disney a închis studiourile LucasArts

Disney a închis studiourile LucasArts

Everything that has a begining, has an end - sună o replică dintr-un alt film. Disney a închis la 3 aprilie anul curent studiourile LucasArts, pe care le cumpărase (la pachet cu compania mamă, Lucasfilm) în octombrie anul trecut. Știrea a apărut recent pe o serie de portaluri, forumuri și bloguri de jocuri, dar zvonul despre iminenta închidere a început să circule încă din martie, când Disney a pus pe stop toate proiectele LucasArts.


Au rămas pe drumuri circa 150 de programatori. Mai arzător pentru gameri este faptul că închiderea înseamnă și finalul pentru StarWars 1313. Motivele par a fi pecuniare: deși unii consideră jocurile LucasArts peste medie, studiourile nu au mai adus aceleași profituri în ultimii ani, intrând cumva din acest punct de vedere pe o linie moartă.

Lucasfilm rămâne neafectată. În particular putem spera la continuarea seriei Star Wars, cu promisul Star Wars VII din 2015.

2 comments:

 1. Greetings! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could find
  a captcha plugin for my comment form? I'm using the
  same blog platform as yours and I'm having trouble finding one?

  Thanks a lot!

  Feel free to surf to my web-site :: lemon detox diet (http://lemonadediet365a.wordpress.com)

  RăspundețiȘtergere
 2. I want to make a website Please refer me a best web development company which also offer me cheap web hosting in UAE.
  e.g. Web Hosting Company in UAE

  RăspundețiȘtergere

-->